חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

סרסור נ' מנורה חברה לביטוח בע"מ

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום פתח תקווה
14417-10-09
26.12.2010
בפני :
ריבה שרון

- נגד -
:
גאד סרסור
:
מנורה חברה לביטוח בע"מ
החלטה

החלטה

1.הצדדים יואילו לבוא בדברים ולהגיש את תוצאות ההידברות בהודעה משותפת שתוגש על ידי ב"כ התובע, עד ליום 26.1.11.

2.ככל שהתיק לא יסתיים בפשרה יוגשו עדויות ראשיות בתצהירים, ותיקי מוצגים, על פי לו"ז כדלקמן:

התובע- עד ליום 3.3.11 והנתבעת- עד ליום 12.5.11. המסמכים יוגשו במקביל לתיק בית-המשפט ולצד שכנגד. מסמך אשר לא יוגש במועד, לא ניתן להגישו אלא בכפוף לאישור בית המשפט, לאחר בקשה מנומקת. חרף האמור לעיל- תצהירי חוקרים יוכנו מראש ויוצגו לעיוני בפתח הישיבה ואז יוחלט אם יוגשו אחרי פרשת התביעה או לפניה.

תשומת לב הנתבעת לכך שיש להכין מראש עותקים ותמלילי קלטות, ולצרפם לתצהיר החוקר המוצג לעיון בית-המשפט. הודעות בכתב יד יש להדפיס.

לגבי עדים שאינם בשליטה: על כל צד להגיש במועד שנקבע להגשת תצהיריו, הודעה הכוללת פירוט של תמצית עדותם ואת הסיבה לאי הגשת תצהיר מטעמם.

3.הודעה בדבר התנגדות לחלקים בתצהירים ו/או להגשתם וסימונם כראייה של מסמכים הנכללים בתיק המוצגים של מי מהצדדים, תעשה בתוך 10 ימים ממועד קבלתם- על מנת שהצד המבקש להגישם יערך מבעוד מועד לזימון העדים הרלבנטיים. מומלץ לצדדים להגיע מראש להסכמות בדבר הגשת מסמכים, גם אם בסייגים כמקובל, וזאת כדי לייתר את הצורך בעדויות "טכניות" וכיו"ב. התנגדות מאוחרת עלולה להדחות ו/או להביא להטלת הוצאות עקב הימשכות הדיון.

4.התיק ירשם לת.פ. ליום 27.1.11 וכן – ליום 13.5.11.

החלטתי בדבר אופן המשך ניהול התיק תינתן בהתאם לתוכן הודעת הצדדים במועד הראשון.

רשמתי בפניי כי ככל שהתיק לא יסתיים בהסדר, כי אז יושלמו ההליכים המקדמיים הדדית עד ליום 10.2.11.

בהצלחה.

ניתנה והודעה היום י"ט טבת תשע"א, 26/12/2010 במעמד הנוכחים.

ריבה שרון, שופטת

הוקלד על ידי: נועה לוי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>